Livet efter stress​

Retning mod ro og harmoni

​Når man har været ramt af stress i en grad, hvor man har været sygemeldt fra sit job eller har været presset hårdt i sit privatliv, har jeg erfaret, at kan det være svært for mange mennesker at komme tilbage til sit gamle liv igen.

​Men man skal ikke tilbage til det ´gamle liv` igen. Det liv der pressede dig så hårdt, at dine ressourcer ikke slog til og gjorde dig syg af stress, skal du helst ikke vende tilbage til igen. Men hvad skal du så tilbage til igen?

Mange er bange for at rammes af stress igen, bange for, at ikke kunne yde det der kræves på arbejdspladsen eller sit privatliv. Det er derfor meget naturligt for mange mennesker at stille sig selv sig selv spørgsmål til, hvad de skal tilbage til og hvad de ikke kan vende tilbage til?

Ofte er dette forbundet med et virvar af tanker og følelser der kan føles overvældende, skræmmende og forvirrende. Man kan mærke at det faktiskkan aktivere de gamle stresssymptomer.​

​Du kan befinde dig i en livskrise, der er ofte kendetegnet for, at man spørger sig selv om hvordan man egentlig vil vælge at leve sit liv. Du begynder at kigge på det der er vigtigt for dig i livet.

Gennem samtaler vil jeg hjælpe og støtte dig til at få en indsigt og et overblik i et virvar af tanker og følelser. Jeg vil skabe et rum for dig, hvor du får øje på dine helt grundlæggende livsværdier og hvordan du kan være tro mod dem.

​Måler et er, at du få indsigt, ro og overblik i forhold til hvad du skal med dig selv og dit liv. Du skal finde den retning, der giver dig et mere balanceret og harmonisk liv.

Samtalerne tager udgangspunkt i dine oplevelser og fortællinger. Det er dig der ved hvad der giver mening i dit liv – du er specialisten i dit eget liv. Jeg er din guide på vejen mod at finde den rigtige retning for dig.

Jeg tilbyder dig samtaler, hvor du vil få konkrete redskaber til at reducere din stress samt at forebygge stress. Igennem samtalerne lærer du din stress at kende – og hvordan du kan få skabt et liv med en bedre balance og overskud.​

Kontakt

vector3  Ordrupvej 146, st. 

       2920 Charlottenlund