Om mig

Læs mere om mig

Om mig

Certificeret stresscoach cand.mag. i psykologi og filosofi og sygeplejerske

​Jeg er certificeret stresscoach fra Forebyg Stress ved BjarneToftegård. 

Jeg er uddannet cand.mag. i psykologi og filosofi samt er sygeplejerske med stor erfaring indenfor psykiatrien.

Jeg har gennem mit arbejde som sygeplejerske og stresscoach fået stor indsigt i hvilke symptomer, udfordringer og problemer mennesker står i, når de har været pressede i deres liv over en kortere eller længere periode. Jeg har talt med og hjulpet mennesker med svære stresskollaps og har hjulpet mange med at vige uden om et stresskollaps, tage det i opløbet, inden at det gik galt.

I mit filosofiske virke har jeg interesse for den eksistentielle del af filosofien og psykologien. Den handler om hvorledes vi som mennesker takler vore liv når vi møder forskellige udfordringer og problemer.

Hvordan kan jeg takle livet, når jeg er meget presset? Kan jeg gøre noget ved mine nuværende livsvilkår? Hvad er mit eget ansvar ift. at få et godt liv? Hvordan kan jeg finde frem til et meningsfuldt liv? Kan jeg selv træffe valg? Hvilken retning skal jeg gå, når der er mange retninger at vælge?

Jeg stiller ikke diagnoser, og behandler ikke angsttilstande eller depressioner. 

Jeg er din stresscoach og samtalepartner der skaber et rum for en samtale om dig, dit liv og din stress.

Jeg har praksis i Charlottenlund. Her tilbyder jeg samtaler til dig, der søger en stresscoach som kan skabe muligheder for at hjælpe dig henimod en dybere indsigt og forståelse. 

Jeg ser dig som den der er specialist i dit eget liv og den der ved hvordan det gode liv er for dig.

Jeg har praksis i Charlottenlund, hvorfra jeg tilbyder stresscoaching. Jeg har klienter fra København og omegn samt fra Nordsjælland.

1993-1996

​Ansat som sygeplejerske på medicinsk afsnit Sct. Elisabeth Hospital på Amager.

1993-1999

Ansat som sygeplejerske på et bosted for 18 unge med skizofreni – er samtidig souschef for 20 ansatte. Her var en stor del af mit job at arbejde med relationsarbejde med den sindslidende og kommunikation med psykotiske mennesker.

2000-2006​

Ansat som kommunal hjemmesygeplejerske i Høje Tåstrup Kommune samt i Græsted-Gilleleje kommune. Havde mange sygeplejefaglige opgaver med døende og deres pårørende. Havde fokus på samtaler med den kronisk syge og den døende borger samt de pårørende. Havde et tæt samarbejde med de tilknyttede præster i sognene.

2006-2010​

Deltidsansat som sygeplejerske på et åbent afsnit og efterfølgende et intensivt lukket afsnit for mennesker med psykiatriske lidelser. En stor del af arbejdet har fokus på samtaler med de sindslidende og deres pårørende. Er desuden supervisor og mentor for det faste sygeplejepersonale.

2008-2014

Jeg underviser og afholder foredrag på aftenskoler, højskoler, i menighedsråd, i private firmaer, i kommunale afdelinger og på sygeplejeskoler.

2011

Starter Filosofisk Praksis v. Tina Marit Sondrup.

2010-2014

Ansat som adjunkt og underviser på Københavns Professionshøjskole for sygeplejersker.Underviste i filosofi, etik, psykologi, psykiatri, kommunikation og pædagogik. Underviste desuden i menneskets eksistentielle og åndelige behov.

Okt. 2015-2019

Ansat som uddannelses – og udviklingssygeplejerske i Københavns Kommune. Her arbejder jeg med udvikling af sundhedsfaglige grunduddannelser i praksis og kompetenceudvikling af uddannet sundhedspersonale.

Jeg tilbyder dig samtaler, hvor du vil få konkrete redskaber til at reducere din stress samt at forebygge stress. Igennem samtalerne lærer du din stress at kende – og hvordan du kan få skabt et liv med en bedre balance og overskud.​

Kontakt

vector3  Ordrupvej 146, st. 

       2920 Charlottenlund